Música Oldies Gratis

Música Oldies Gratis 1.2

Gratis Oldies Muziek is het beste radio app dat de meest populaire Oldies muziek speelt.

Gratis Oldies Muziek is het beste radio app dat de meest populaire Oldies muziek speelt.

Gratis Oldies Muziek is het beste radio app dat de meest populaire Oldies muziek speelt. Download gratis en nieuwe soundboard met koele stations lijst van de top Oldies muziek live radio stations. Alle radiostations zijn live streams, en je kunt ze overal luisteren. Het enige wat je nodig hebt is een stabiele internetverbinding. Slechts een toetsenbord klikt en je zal hoge kwaliteit online radio stations, die top oldies muziek uit te zenden te vinden. Oldies nummers zijn meestal van R & B, pop en rock, folk muziek genres. Luister naar de top muziek van jaren '40, '50, '60. U zult genieten van deze populaire muziek. Dit domein van Adult stations format. Zoek in deze top radio applicatie de meest beluisterde Oldies wereld radiostations voor Android. Lijst Deze stations aanbiedingen en muziek uit de jaren '70, '80 en '90. FM-radio tuner is beste manier om de radio online te luisteren op uw smartphone. Dankzij het internet radio, zult u genieten van het luisteren naar boven Oldies nummers, en kunstenaars. Live internet radio streaming om van te genieten.

Dit is de beste verzameling van de beste internet radiostations met Oldies muziek uitzenden. Naar de radio luisteren met gratis live streaming. Kies uw favoriete radiozender, zitten een genieten. Luister naar de beste muziek van het web. Deze internet radio zenders zenden de meest populaire muziek van het web. Of u wilt in contact te blijven met de nieuwste hits of genieten van de oldies en willen een radio die uitzendingen oldies muziek, u vindt het in deze android app. Gratis warm radio app met de beste muziek uit je jeugd. Als je hield rock and roll of sommige klassiekers; als je idolen en favoriete muziek bands hadden; of gewoon, als je nostalgisch. Gewoon installeren onze FM-radio app gratis. Dit is de nieuwste collectie van zorgvuldig uitgekozen, meest beluisterde en beste internet radiostations. Dankzij Live Streaming kan iedereen radio hebben op android. Gratis radio app met koele, chill out muziek. U zult genieten van streaming radio. Deze gratis app is zeer makkelijk te gebruiken. Beste gratis online muziek op je mobiel. Alles wat je van houdt: ontspannen muziek, romantisch, elektronische muziek. Ook luisteren naar nieuws, gesprekken, weer informatie, shows of sport nieuws. Zoek uw favoriete stations. Er zijn vele radiostations spelen alleen de grootste hits van de populairste artiesten en bands van over de hele wereld. Honderden van de meest populaire oldies muziek kunstenaars en duizenden van hoge kwaliteit top songs.

Vereisten:

* App internetverbinding vereist

* App is afhankelijk van de radio-uitzending stroom, zodat u er rekening mee dat sommige stations tijdelijk niet beschikbaar kan zijn.

Belangrijkste kenmerken:

* Headphones zijn niet nodig * Maak uw favoriete zender lijst voor snelle toegang * Timer instellen dat radiostation wordt uitgeschakeld op een bepaald moment * Share app via sociale netwerken * Meer apps knop om andere radiostations te verkennen

* We lijst radiostations regelmatig updates

Música Oldies Gratis

Download

Música Oldies Gratis 1.2